Offisielle partnere:

Istad Kraft AS

Vår sølv partner Istad Kraft AS er den lokale strømleverandøren, som deler vårt ønske om å bidra med noe positivt til lokalsamfunnet.

Facebook: @istadkraft
Instagram: @istad_kraft
istadkraft.no

Romsdals Budstikke AS

Mediekonsernet Romsdals Budstikke AS består av tre mediehus med papir- og nettaviser som dekker området rundt Romsdal, samt radiostasjonen 1FM Molde. Papirtitlene omfatter Romsdals Budstikke, Driva og Åndalsnes Avis. 

Den partipolitisk uavhengige og liberale dagsavisen Romsdals Budstikke er en av Norges eldste aviser (fra 1843) og gis ut daglig, mens Driva og Åndalsnes Avis papirtitler kommer ut en til tre dager i uken.

Facebook: @Rbnett /@Driva/@andalsnesavis/@1fmmolde
Instagram felles for alle ovenfor: @hjerteforromsdal  
Instagram: @1fmmolde

Lenker:
Åndalsnes Avis
Romsdals Budstikke
Driva
1FM Molde 

Andre samarbeidspartnere:

Oscar Sylte

Oscar Sylte er vår samarbeidspartner på mineralvann sammen med Coca Cola. Oscar Sylte har historie helt tilbake til 1929 da Oskar Sylte Mineralvannfabrikk leide lokaler i Molde. Det mest kjente produktet til Oskar Sylte er Brus med Ananassmak. 

Facebook: @OskarSylte
Instagram: @syltebrus
oskarsylte.no

Widerøe

Widerøe er med og skaper flyplassopplevelser for store og små i forbindelse med Skyhøyt 2017.  Widerøe er Nordens største regionale flyselskap, med 3000 medarbeidere og en årlig omsetning på 3,8 milliarder kroner. Selskapet frakter nær 3 millioner passasjerer i året og trafikkerer 46 flyplasser i inn- og utland, sommerruter inkludert. 

Facebook: @wideroe.no
Instagram: @flywideroe
wideroe.no

Eventsystemer 

Eventsystemer bistår med å sørge for at arrangementet gjennomføres på en trygg og effektiv måte. 

Facebook: @eventsystemer
eventsystemer.no

Nord Helikopter 

Nord Helikopter er også med på å skape en autentisk flyplassopplevelse i forbindelse med Skyhøyt 2017. Nord Helikopter har siden 2007 vært landsdekkende leverandør av alle tenkelige slags helikoptertjenester - for eksempel transport av personell og materiell, bygging av kraftlinjer og spennende film- og fotojobber. 

Facebook: @nordhelikopter
Instagram: @nordhelikopter
nordhelikopter.no

Venner:

Drømmeflyet Widerøe

Drømmeflyet Widerøe er et opplegg drevet på dugnad av frivillige ansatte i Widerøe, i samarbeid med Barnekreftforeningen.  Én gang hver sommer skjer det noe magisk i norsk luftrom. Da letter et fly med kreftsyke barn og deres familier, og setter kursen mot en dag fylt med glede, spenning og eventyr. Barna som får dette tilbudet er ofte låst til sitt sykehus gjennom hyppige og slitsomme behandlinger, noe som vanskeliggjør gjennomføring av en ferietur for barna og deres familier. Vi oppfordrer alle til å støtte dette gode formålet, ved å gi 50 kroner når man bestiller billetter til Skyhøyt på Tikkio. 

Facebook: @Drommeflyet
Instagram: @droemmeflyet
wideroe.no/drommeflyet

Tikkio

Tikkio leverer billettsystemet for Skyhøyt. Tikkio er en billett- og varesalgløsning som brukes av små og store arrangører over hele landet. 

Facebook: @tikkio
tikkio.no

Molde Byjubileum

Molde Byjubileum holdes i 2017 og er en feiring av hele 275 år for Rosenes by. Skyhøyt er stolte over å være en del av det offisielle programmet.

Link Molde Byjubileum

Roseby Amfi

Roseby Amfi bidrar ved at Skyhøyt får tilgang til å holde stand på kjøpesenteret innimellom fram til arrangementet. Her vil det skje alt fra billettsalg, salg av merchandise og bånding. 

Facebook: @amfiroseby
Instagram: @amfiroseby
Link Roseby Amfi